Zijn wij voor u de juiste partij?

Voor het regulier én speciaal onderwijs, voor alle jeugdprofessionals (o.a. kinderopvang, onderwijs, sportvereniging, politie, jeugdzorg en jeugdgezondheidszorg) en voor ouders zijn wij een betrouwbare, deskundige partner als het gaat om mediawijsheid en mediaopvoeding.

We praten u bij, adviseren en coachen, of helpen u op weg met het ontwikkelen van visie en beleid. We weten wat er speelt in de kinderopvang, zijn thuis in het vrijeschoolonderwijs, volgen de invoering van digitale geletterdheid in het onderwijs, en kennen de problemen van ouders met de mediaopvoeding.

De klik van kwaliteit

Natuurlijk moet het ‘klikken’ tussen u en ons.

We zijn ervaren experts, met een brede achtergrond (van theoretisch tot zeer praktisch), die altijd komen om te inspireren tot gesprek. We zoeken de beste persoon bij uw vraag. Al onze experts werken op maat. Geen ouderavond is hetzelfde, geen advies komt van de plank. 

Wij zijn niet tevreden voordat u het bent. En daar doen we alles voor: net dat beetje extra. Alles wat we doen is vanuit een professionele gedrevenheid. Als u de beste specialisten zoekt — voor een fantastische ouderavond met veel interactie, een perfecte tekst, inspirerende workshops, sprankelende keynotes of rake adviezen — dan hebben wij die voor u.

Probeer het maar

Laat ons hier weten dat u gebeld wilt worden, en we bellen u zo snel mogelijk terug; dan besluit u of het klikt.

Ik wil gebeld worden

Ik wil advies of ondersteuning

Ik maak me niet alleen zorgen over de afleiding en gebrek aan concentratie. Ik zie ze ook sociaal achteruit gaan. Daarom ben ik wel voor een verbod, ook in de pauze. — Docent Trias VMBO, tijdens een training voor docenten

Bureau Jeugd & Media