Kristian Harmelink - Bureau Jeugd en Media

Kristian Harmelink

Kristian Harmelink is een gepassioneerd gadget-liefhebber en technologische hobby-nerd. De lampen in zijn huis bedient hij vanaf zijn Ipad en hij draagt al jaren een smartwatch. Kristian blijft thuis voor softwareconferenties als Google IO en Apple’s WWDC. Het grootste deel van zijn tijd is hij echter actief als schoolagent bij de politie in Den Haag.

Zijn werk inspireerde hem om daarnaast ook ouders en leerlingen te gaan voorlichten over kansen en risico’s van internet. Naast de inspiratie haalt hij daar ook een schat aan praktijkvoorbeelden uit. Zijn wijk bestaat uit zes middelbare scholen waar hij alle facetten van het politiewerk uitvoert. Naast expertise op het gebied van techniek, sociale media en internet, heeft Kristian dus brede ervaring met de online wereld van jongeren, waarin zij dagelijks ervaring opdoen met cyberpesten, sexting en ander grensoverschrijdend gedrag.

Kristian heeft veel ervaring met online communicatie met jongeren. Hij coördineert, samen met zijn collega Boudewijn Mayeur, de landelijke chat op de jeugdwebsite van de politie: vraaghetdepolitie.nl

Het internet en de nieuwe technologische ontwikkelingen bieden ons en onze kinderen oneindige mogelijkheden. We moeten er alleen wel verstandig mee leren omgaan. Ik hoop met mijn expertise in dat proces een klein steentje te kunnen bijdragen.”

Voor Bureau Jeugd & Media zet Kristian hij zijn brede kennis in op het gebied van schoolveiligheid, in de vorm van energieke ouderavonden en workshops voor docenten. Daarnaast geeft hij met veel plezier gastlessen aan leerlingen zelf (alle leeftijden).

Wat anderen zeggen over Kristian als spreker:

xxx

Team

Justine Pardoen - Bureau Jeugd & Media

Justine Pardoen

Reflectie, Visie en beleid, Echte Vragen, Taalgevoelig, Wadlander.

Merijn Bartman

Merijn Bartman

Projectmanagement, Speciaal onderwijs, Mediacoach, Resultaatgericht.

Evelyn Verburgh - Bureau Jeugd en Media

Evelyn Verburgh

Mediacoach, Laagdrempelig, Plezier, Speciale doelgroepen, Fries.

Ilse Meursinge

Praktisch, Vmbo, Ontwikkelen en ontwerpen, Anders dan anders.

Harry Hol - Bureau Jeugd en Media

Harry Hol

Gamer, Verhalen, Schrijver, Stand-up comedian, Apple en katten.

Sonja Heijkamp

Zorgprofessionals, Teamvisie, Gehandicaptenzorg, LVB, Maatwerk.

Zep Postma - Bureau Jeugd en Media

Zep Postma

Filosofie, Jong, Invloed van social media, Gastlessen, Muzikant.

Berber Broekstra

Wat anderen zeggen over Berber als spreker: “Het was een hele fi