Kristian Harmelink - Bureau Jeugd en Media

Kristian Harmelink

Kristian Harmelink is een gepassioneerd gadget-liefhebber en technologische hobby-nerd. De lampen in zijn huis bedient hij vanaf zijn Ipad en de smartwatch aan zijn pols houdt onder andere bij hoe actief zijn dag is geweest. Kristian blijft thuis voor softwareconferenties als Google IO en Apple’s WWDC. Tussen 2008 en 2018 was hij als schoolagent actief bij de politie in Den Haag.

In zijn huidige baan is hij als politieman verantwoordelijk voor de portefeuille Zorg & Veiligheid en ziet hij nog steeds met regelmaat de uitdagingen waar onze jongeren mee te maken krijgen in de huidige maatschappij. 

Zijn werk als schoolagent inspireerde hem in 2012 om ouders en leerlingen te gaan voorlichten over kansen en risico’s van internet. Naast expertise op het gebied van techniek, sociale media en internet, heeft Kristian dus brede ervaring met de online wereld van jongeren, waarin zij dagelijks ervaring opdoen met cyberpesten, sexting en verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag.

Kristian heeft daarnaast veel ervaring met online communicatie met jongeren. Hij coördineert namelijk ook de landelijke chat op de jeugdwebsite van de politie: vraaghetdepolitie.nl.

Het internet en de nieuwe technologische ontwikkelingen bieden ons en onze kinderen oneindige mogelijkheden. We moeten er alleen wel verstandig mee leren omgaan. Ik hoop met mijn expertise in dat proces een klein steentje te kunnen bijdragen.”

Voor Bureau Jeugd & Media zet Kristian zijn brede kennis in op het gebied van schoolveiligheid, in de vorm van energieke ouderavonden en workshops voor docenten. Daarnaast geeft hij met veel plezier gastlessen aan leerlingen zelf (alle leeftijden).

Wat anderen zeggen over Kristian als spreker:

“Kristian heeft ons veel meegegeven, ons aan het denken gezet en onze meningen met souplesse gepeild. Ik kan het andere scholen zeer aanbevelen!”

“Erg bedankt voor je mooie, heldere uitleg.”

“Superfijne avond voor onze ouders! Dank voor je duidelijke uiteenzetting van het onderwerp en dank voor het in gesprek gaan met onze ouders en collega’s over een lastig onderwerp.”

Team

Justine Pardoen - Bureau Jeugd & Media

Justine Pardoen

Reflectie, Visie en beleid, Echte Vragen, Taalgevoelig, Wadlander.

Merijn Bartman

Merijn Bartman

Projectleider, Strategisch adviseur, Speciaal onderwijs, Resultaat ger

Evelyn Verburgh - Bureau Jeugd en Media

Evelyn Verburgh

Mediacoach, Laagdrempelig, Plezier, Speciale doelgroepen, Fries.

Ilse Meursinge

Praktisch, Vmbo, Ontwikkelen en ontwerpen, Creatief brein.

Harry Hol - Bureau Jeugd en Media

Harry Hol

Gamer, Verhalen, Schrijver, Stand-up comedian, Apple en katten.

Sonja Heijkamp

Zorgprofessionals, Teamvisie, Gehandicaptenzorg, LVB, Maatwerk.

Zep Postma - Bureau Jeugd en Media

Zep Postma

Filosofie, Jong, Invloed van social media, Gastlessen, Muzikant.

Bureau Jeugd & Media