Evelyn Verburgh - Bureau Jeugd en Media

Evelyn Verburgh

Evelyn Verburgh is studeerde Communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte jaren in de marketingcommunicatie, voor zij zich ging toeleggen op mediawijsheid. Inmiddels werkt ze ook als onderwijsassistent in het basisonderwijs. Ze ondersteunt en adviseert ouders, scholen en opvoedprofessionals hoe zij kinderen en jongeren kunnen begeleiden bij het omgaan met de media van vandaag. Hoe gebruik je ze bewust, kritisch en actief? En vooral, hoe maak je gebruik van de kansen die (nieuwe) media bieden?

Evelyn volgt al jaren de ontwikkelingen rond digitalisering op de voet: wat betekenen die ontwikkelingen voor kinderen, ouders en scholen? Ze praat ook graag met kinderen en jongeren zelf over wat zij online meemaken. Het is haar missie om een brug slaan tussen kinderen en hun opvoeders.

Voor Bureau Jeugd & Media verzorgt Evelyn Verburgh ouderavonden en gastlessen, zowel voor het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunt ze kinderopvangorganisaties en zorgprofessionals.

“Alles draait om het gesprek. Ik neem opvoeders graag mee in de online leefwereld van kinderen en tieners. Aan de hand van herkenbare voorbeelden en zo nu en dan met een knipoog geef ik graag concrete tips die ook echt werken in de praktijk. Maar ik weet hoe moeilijk het kan zijn, hoor! Ik heb zelf ook pubers….”

Wat anderen zeggen over Evelyn als spreker:

“Wij hebben een zeer geslaagde ouderavond gehad, die qua inhoud exact aansloot op wat we graag wilden. De ouders en collega’s waren heel enthousiast. De avond is voorbij gevlogen. Evelyn wist precies de juiste snaar te raken bij de ouders: begrip, herkenning en delen van kennis en ervaringen.”

“De aanwezige ouders waren zeer tevreden! Ze doet dit grandioos goed: heel informatief, mooi contact, open, humorvol en zeer servicegericht.”

“Wij kijken met zijn allen terug op een zinvolle en leuke avond. De ouders waren tevreden. We vonden dat Evelyn de informatie prettig bracht en aansloot bij het publiek. We zouden het zeker aanbevelen aan anderen!”

Team

Justine Pardoen - Bureau Jeugd & Media

Justine Pardoen

Reflectie, Visie en beleid, Echte Vragen, Taalgevoelig, Wadlander.

Merijn Bartman

Merijn Bartman

Projectleider, Strategisch adviseur, Speciaal onderwijs, Resultaat ger

Ilse Meursinge

Praktisch, Vmbo, Ontwikkelen en ontwerpen, Creatief brein.

Harry Hol - Bureau Jeugd en Media

Harry Hol

Gamer, Verhalen, Schrijver, Stand-up comedian, Apple en katten.

Sonja Heijkamp

Zorgprofessionals, Teamvisie, Gehandicaptenzorg, LVB, Maatwerk.

Zep Postma - Bureau Jeugd en Media

Zep Postma

Filosofie, Jong, Invloed van social media, Gastlessen, Muzikant.

Bureau Jeugd & Media